Blaasvorming sandwichpanelen

Blaasvorming in sandwichpanelen is iets wat we regelmatig tegenkomen. Het is eigenlijk een soort bolling die kan ontstaan door invloeden van buitenaf. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het herstellen van dit soort blazen. Dit doen ze zó netjes, dat u niet eens ziet dat het ooit bol heeft gestaan. Heeft u ook blaasvorming in een van uw sandwichpanelen of andere gevelplaten? We komen dit graag voor u herstellen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

  • Professioneel herstel van blaasvorming
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte
  • Hoogwaardige kwaliteit

Hoe blaasvorming in sandwichpanelen ontstaat

Blaasvorming is iets dat helaas niet te voorkomen is. Het kan onder andere ontstaan door thermische invloeden, zoals de warmte van de zon in een snikhete zomer. Hierdoor onthecht de buitenkant van het sandwichpaneel van de isolatielaag en gaat het purschuim dat in het paneel zit werken. Zo ontstaan er één of meerdere bollingen en hierdoor verliezen de panelen hun kracht. Daarom is het belangrijk om direct contact met ons op te nemen zodra u blaasvorming in uw sandwichpanelen opmerkt. We herstellen de welvingen dan zo snel mogelijk voor u.

Sandwichpanelen herstellen of vervangen

Voeg bij het aanvragen van een offerte altijd afbeeldingen van de schade toe. Vaak zien we pas op locatie of herstellen überhaupt mogelijk is. In sommige gevallen is de blaasvorming zo groot dat we het hele sandwichpaneel moeten vervangen. Mocht dit het geval zijn, dan laten we u dit natuurlijk direct weten. We communiceren de kosten met u voordat we te werk gaan, zo zijn er achteraf nooit onverwachte kosten.

Waarom kiezen voor Panelfix?

We hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het herstellen en vervangen van gevelplaten, zoals sandwichpanelen. Onze verfexperts zorgen voor de juiste kleur, zodat u achteraf geen verschillen ziet met de rest van uw beplatingen. Bekijk onze recente projecten in ons portfolio. Vraagt u een offerte aan? Dan ontvangt u die binnen 24 uur. Na uw akkoord staan we binnen twee weken bij u op de stoep om de welvingen te herstellen of de panelen te vervangen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bij Panelfix heeft u de mogelijkheid om eerst een offerte aan te vragen. U ontvangt na het verzenden van uw aanvraag binnen 24 uur een offerte op maat. Hoe dit werkt? Dat leggen we graag voor u uit.

  1. Bezoek onze offerte pagina.
  2. Vul uw gegevens in, zoals uw bedrijfsnaam, e-mailadres en telefoonnummer.
  3. We vragen u om minimaal 3 foto’s te uploaden van de blaasvorming in uw sandwichpanelen. Zorg ervoor dat u deze foto’s vanuit verschillende hoeken maakt. (Overzichtsfoto, recht van voren en vanuit een schuine hoek).
  4. Tot slot geeft u een korte maar duidelijke omschrijving van de schade. Geef aan dat het gaat om blaasvorming.
  5. Druk op verzenden om uw offerteaanvraag te versturen.

Veelgestelde vragen over blaasvorming in sandwichpanelen

Voor meer informatie over blaasvorming in sandwichpanelen leest u onderstaande vragen en antwoorden door. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe werkt het herstellen van blazen?

Als het niet nodig is om de sandwichpanelen volledig te vervangen, dan herstellen we ze. Vervolgens spuiten we de platen over met dezelfde kleur en coating als de rest. Zo valt het niet op dat er herstelwerkzaamheden zijn verricht.

Hoe voorkom ik blaasvorming in sandwichpanelen?

Een bolling in een gevelpaneel is niet te voorkomen, omdat dit onder andere ontstaat door thermische invloeden. Wel is het aan te raden om de gevelplaten regelmatig te (laten) onderhouden voor een zo lang mogelijke levensduur. Hier is Panelfix ook in gespecialiseerd. Wenst u onderhoudswerkzaamheden aan uw sandwichpanelen of twijfelt of u dit nodig heeft, neem dan contact op.

Waarvoor is Panelfix in te huren?

Het team van Panelfix is onder andere in te huren voor schadeherstel, restyling, huisstijl, bedrijfspand onderhoud en taxatie en advies. Kortom: het hele plaatje.

Heeft u ook bollingen in uw sandwichpanelen?

Herkent u deze situatie en wilt u dit zo snel mogelijk laten oplossen? Ons team staat voor u klaar. Met onze specialismen weten we elk pand weer te herstellen, ongeacht de kleur of vorm. We zijn telefonisch bereikbaar via 085 042 0500 en per mail via info@panelfix.net. Of lees meer over restyling en schadeherstel van bedrijfspanden.