Restyling

Uw bedrijfspand is het gezicht van uw bedrijf. Panelfix zorgt ervoor dat uw pand de uitstraling krijgt dat het verdient. Bent u niet tevreden over hoe uw bedrijfspand er momenteel uitziet? Wij zorgen er met een restyling voor dat uw pand het aanzien krijgt dat past bij uw bedrijf. Laat de uitstraling van uw pand uw bedrijf niet belemmeren! Wanneer uw bedrijfspand er slordig en onaantrekkelijk uitziet dan kan dit negatieve gevolgen hebben voor uw bedrijf. Voor klanten die uw bedrijf bezoeken is uw bedrijfspand het eerste wat ze van uw bedrijf zien. Zorg voor een goede eerste indruk! Met een positieve eerste indruk al uw klantrelaties meteen goed van start. Ziet uw bedrijfspand er onaantrekkelijk uit? Laat uw bedrijfspand dan renoveren door Panelfix en wij zorgen voor een totale gevel restyling.

Maak indruk op uw klanten!

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Wanneer uw bedrijfspand er professioneel en mooi uitziet dan geeft dit uw gehele bedrijf een professionele uitstraling. Laat uw bedrijfspand renoveren door Panelfix en wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand indruk zal maken op uw klanten. We zijn gespecialiseerd in het restylen en renoveren van bedrijfspanden en en zullen uw pand een uitstraling geven waar u trots op zal zijn. Met een professioneel gerenoveerd bedrijfspand zullen klanten uw bedrijf met veel plezier bezoeken. Twijfel dus niet en kies voor een professioneel uitziend pand.

Breng uw huisstijl tot leven

U heeft een prachtige huisstijl die laat zien waar uw bedrijf voor staat. Wij zorgen ervoor dat uw huisstijl op uw pand tot leven komt. Wanneer u een nieuw pand heeft overgenomen of een nieuwe huisstijl heeft dan kan het zijn dat deze niet past in de stijl van uw bedrijf. Gelukkig kunnen wij uw bedrijfspand renoveren en er voor zorgen dat uw pand weer helemaal bij uw bedrijf past. Wij kunnen uw huisstijl toepassen op uw pand zonder dat er contouren van bijvoorbeeld oude reclameborden zichtbaar blijven. We renoveren en restylen uw bedrijfspand zodat deze er straks professioneel en strak uitziet.    Vraag eenvoudig een offerte aan

    Wilt u uw bedrijfspand laten renoveren en restylen? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen vertellen over de mogelijkheden. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies over het renoveren van uw bedrijfspand. U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website. Spreekt u ons liever over de telefoon? Dan kunt u bellen naar +31 (0)85 04 20 500. Ook kunt u ons mailen op info@panelfix.net. Wilt u liever direct een offerte aanvragen? Dan kan dat gemakkelijk via onze website.