Schadeherstel

Heeft u schade aan uw bedrijfspand en wilt u dit graag door een professioneel en gespecialiseerd bedrijf laten herstellen? Twijfel dan niet en neem snel contact op met Panelfix. Wij zijn de experts op het gebied van het repareren van schade aan sandwichpanelen, gevelplaten en dakbeplating. Wanneer uw bedrijfspand beschadigd is dan kan dit zeer nadelige gevolgen hebben. De uitstraling van uw bedrijf kan er door worden aangetast omdat uw bedrijf er minder verzorgd uitziet. Een ander probleem met schade aan uw pand is dat u altijd het risico loopt dat het leidt tot meer schade. Schade aan uw gevel of dak moet u zo snel mogelijk laten herstellen om lekkage te voorkomen. Neem snel contact met ons op voor een offerte of voor een passend advies.

Wacht niet en voorkom ergere schade!

Heeft u last van gevelschade door bijvoorbeeld een storm, gebruik, slijtage of inbraak? Wacht dan niet met ons in te schakelen voor gevelschadeherstel of andere reparatiewerkzaamheden. Bij schade aan uw bedrijfspand is het belangrijk dat u deze schade zo snel mogelijk laat herstellen. Schade aan uw pand is vervelend en ziet er niet zo netjes uit, maar het echte probleem is dat schade vaak leidt tot nog meer schade. Een beschadigde gevel of een beschadigd dak kan vaak namelijk lekkage als gevolg hebben. Laat uw pand dus op tijd repareren om zo hoge kosten door waterschade voorkomen. Ook kan een beschadigde gevel de duurzaamheid van uw pand verminderen waardoor u te maken krijg met hoge stookkosten. Panelfix kan de schade voor u herstellen voordat deze erger wordt.

Wij maken uw pand weer zo goed als nieuw

Heeft u een prachtig bedrijfspand maar ziet deze er door schade nu iets minder uit? Neem dan contact met ons op en zorg dat uw pand straks weer straalt. U bent trots op uw bedrijf en u wilt dat uw pand dat ook uitstraalt. Een beschadigde gevel ziet er slordig uit en u wilt niet dat dit afstraalt op uw bedrijf. Gelukkig hebben wij de vakmensen in huis die uw gevel er weer zo goed als nieuw uit kunnen laten zien. We zijn gespecialiseerd in schadeherstel en werken veelal met sandwichpanelen. We hebben de kennis en kunde in huis om ieder bedrijfspand er weer prachtig uit te laten zien.    Neem contact op voor een offerte

    Wilt u schade aan uw bedrijfspand laten herstellen? Neem dan contact met ons op voor een offerte of voor advies op maat. U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website. Spreekt u ons liever over de telefoon? Dan kunt u bellen naar +31 (0)85 04 20 500. Ook kunt u ons mailen op info@panelfix.net.