Welkom bij PanelFix!

Met meer dan 15 jaar ervaring heeft Panelfix voor al uw wensen de juiste expertise in huis.

Over Panelfix

Wij van PanelFix zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent!

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van schadeherstel is Panelfix de partij voor u als het gaat om het herstellen van schade aan stalen en aluminium sandwichpanelen, gevelplaten en dak beplating. Of het nu gaat om dak/wand panelen of kozijnen, overhead deuren, koelcelpanelen, rol- en sectionaaldeuren van aluminium of staal, Panelfix heeft voor al uw wensen de juiste expertise in huis.

Wij gebruiken hoogwaardige producten die naadloos aansluiten op de fabriekscoating voor feilloos resultaat en behoud van fabrieksgarantie. Ook kunt u voor inspectie en taxatie werkzaamheden bij ons terecht.

Waar wij voor staan?

Snelheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en een representatieve uitstraling van uw pand(en).

Met Panel Fix heeft u een partij die door ruime ervaring met u mee kan denken. Door persoonlijke aandacht en zorg herkennen we altijd direct de beste oplossing. Hierdoor kunnen we snel en gericht handelen.

Wat betekent dit voor u?

Financieel en praktisch voordeel door:

  • Weinig hinder door efficiëntie en hoge mate van zelfstandigheid.
  • Hoogwaardige kwaliteit, dus een professionele uitstraling van uw organisatie.
  • Eén partij voor al uw wensen met betrekking tot herstel en onderhoud van uw gevels, panelen, deuren en beplating.

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw vragen te bespreken of elkaar beter te leren kennen.

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw pand, bijvoorbeeld door slijtage of een storm? We komen graag bij u langs om de schade volledig te herstellen.

Restyling

Is uw bedrijfspand toe aan een frisse kleur, bijvoorbeeld omdat er kleurverschil te zien is? Ons restyling team staat graag tot uw dienst.

Huisstijl

Kan de huisstijl van uw pand wel een make-over gebruiken? Bijvoorbeeld omdat u een pand heeft overgenomen of gewoon toe bent aan iets nieuws? Onze specialisten helpen u graag.

Onderhoud

Goed onderhoud aan uw bedrijfspand is ontzettend belangrijk om tegenvallers op langere termijn te voorkomen. Neem contact op met Panelfix voor het beste onderhoud aan uw pand.

Taxatie & Advies

Panelfix is er niet alleen voor herstelwerkzaamheden of onderhoud, maar ook voor eerlijke taxaties en adviezen.

Meer info?

Wilt u meer informatie over Panelfix, onze diensten of wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

 

IN 3 STAPPEN EEN OFFERTE!

Vraag vandaag nog een op maat gemaakte offerte aan.