Roldeuren reparatie

Zijn uw roldeuren aan onderhoud of een verfbeurt toe? De specialisten van Panelfix staan paraat voor al het schilder- en herstelwerk aan bedrijfspanden, waaronder ook rol- of overheaddeuren. U kunt ons door heel Nederland inhuren voor roldeuren repareren, restaureren en overspuiten. We zorgen ervoor dat uw bedrijfsdeuren er zo goed als nieuw uit komen te zien, zodat u er weer jaren mee vooruit kunt.

Roldeuren beschermen

Overhead- of roldeuren krijgen het nodige te verduren. Ze staan het hele jaar door bloot aan wind, temperatuurwisselingen en allerlei vormen van neerslag. Om een goede werking te garanderen, moet u de bewegende delen van uw deuren dan ook minimaal één keer per jaar smeren. Daarnaast is het verstandig om roldeuren met enige regelmaat van een nieuwe coating te voorzien. Weer en wind hebben namelijk veel invloed op de laklaag en kunnen voor kleurverandering en verbleking zorgen. Door verdere verwering zal de bestaande coating verpoederen of delamineren.

 

Verouderingsproces roldeuren

Het verouderingsproces gaat meestal heel langzaam, dit valt nauwelijks op. Na verloop van tijd realiseert u zich echter dat uw rol- of overheaddeur nu toch wel een likje verf kan gebruiken. Een goed dekkende coating is van groot belang, want het beschermt uw deuren ook tegen oxidatie en verdergaande aantasting. Ook bij krassen en andere beschadigingen van de laklaag is het daarom raadzaam om de deur van uw bedrijfshal opnieuw te laten schilderen. Met Panelfix kiest u voor een specialist met veel ervaring in het overspuiten van roldeuren.

Roldeuren overspuiten in uw huiskleuren

Verkleuring, schade en weersinvloeden zijn niet de enige redenen om uw deuren een nieuwe verflaag te geven. Om de herkenbaarheid van een bedrijf te vergroten, eigenen veel ondernemingen zich een bepaalde kleur of kleurcombinatie toe. Deze huisstijl komt terug op de bedrijfsauto’s en de website, maar vaak ook in, op en rond het bedrijfspand.

Wilt u uniformiteit en herkenbaarheid voor uw onderneming? Dan kunnen wij de roldeuren overspuiten in uw huiskleuren. U kunt hier tevens voor kiezen als u een bestaand pand overneemt. Bijvoorbeeld als de deuren zijn geschilderd in de huisstijl van de vorige eigenaar. Met rol- of overheaddeuren in kleuren die aansluiten bij uw onderneming zorgt u voor een representatieve uitstraling. Hiermee wordt uw bedrijfspand een mooi visitekaartje voor klanten, leveranciers en andere bezoekers.

 

Werkwijze bij roldeuren overspuiten

Het aanbrengen van een nieuwe coating gebeurt vanzelfsprekend op locatie. Daarbij is demontage niet nodig: de overhead- of roldeur kan gewoon op zijn plaats blijven. Voor het aanbrengen van de verflaag gebruiken we apparatuur met een beperkte spuitnevel. Uiteraard plakken onze medewerkers de omringende wanden en eventuele ramen in de deur goed af. Na het droogproces is uw roldeur weer als nieuw.

Ook uw specialist voor roldeur renovatie

Panelfix is niet alleen dé expert in roldeuren overspuiten. U kunt ons ook inschakelen wanneer uw deuren kapot of beschadigd zijn, onderhoud nodig hebben of niet meer naar behoren werken. Beschadigde en defecte rol- of overheaddeuren geven uw bedrijfspand en het omliggende terrein een minder professionele uitstraling. En dat is natuurlijk niet wat u wilt. Een bijkomend gevolg is bovendien dat het risico op verdere schade toeneemt.

Het belang van functionerende roldeuren

Niet goed functionerende roldeuren kunnen het werk negatief beïnvloeden. U kunt daarbij denken aan de efficiency, maar ook aan het werkcomfort voor uzelf en/of uw personeel. Het laten repareren van een roldeur maakt dus in meerdere opzichten een groot verschil. Hebben de deuren van uw bedrijfspand slijtage, storm-, gebruiks- of inbraakschade? Neem dan contact op met Panelfix. We herstellen en onderhouden aluminium en stalen overhead- en roldeuren.

Panelfix geeft uw bedrijf weer glans

Wanneer u uw roldeuren door vakmensen wilt laten overspuiten of repareren kiest u voor Panelfix. We zorgen ervoor dat uw bedrijfspand er weer perfect uitziet. Wilt u een offerteaanvraag indienen met betrekking tot roldeuren overspuiten of roldeur reparatie en wilt u foto’s toevoegen? Gebruik dan de button Direct offerte. Voor andere vragen of informatie neemt u eenvoudig contact met ons via online formulier, ons telefoonnummer of ons e-mailadres.

Offerte aanvragen   Direct contact