Sandwichpanelen spuiten

Hebben de sandwichpanelen van uw bedrijfspand, opslagloods of fabriekshal een nieuwe verflaag nodig? Ook daarvoor kunt u terecht bij Panelfix. Als expert voor herstel- en onderhoudswerkzaamheden van aluminium en stalen beplatingen zijn we ook dé specialist voor het schilderen van sandwichpanelen. We kunnen zowel de binnen- als buitenzijde van Sandwichpanelen spuiten.

Overspuiten bestaande bekleding

Wanneer uw bedrijf een reeds bestaand pand betrekt, hebben de wanden niet altijd de kleur die u wenst. Vaak hebben ze bijvoorbeeld de huiskleur van de onderneming die er eerder in gevestigd was. Om de uitstraling van uw nieuwe bedrijfspand te laten aansluiten bij uw eigen huisstijl is het verstandig om de bestaande bekleding te laten overspuiten. Panelfix kan de Sandwichpanelen spuiten in elke kleur die u wenst. En natuurlijk is een combinatie van meerdere kleuren eveneens mogelijk.

Waarom moeten sandwichpanelen opnieuw gespoten worden?

Behalve de overname van een bedrijfspand zijn er wisselende redenen om sandwichpanelen opnieuw te schilderen. Zo mag u de invloed van zon en neerslag op de buitenwanden van een loods, pand of hal niet onderschatten. Weersomstandigheden zorgen ervoor dat de kleuren vager, doffer of fletser worden. Dat komt de algehele look niet ten goede.

Wanneer uw pand er slecht onderhouden uitziet, is dat bepaald geen positief visitekaartje voor klanten en bezoekers. U kunt er dus beter voor zorgen dat de buitenzijde van uw bedrijf op orde is. Door regelmatig de sandwichpanelen te schilderen, voorkomt u bovendien grotere schade. De verflaag fungeert namelijk ook als bescherming tegen roest en corrosie.

Herstel of preventie

Na verloop van tijd ontstaan krassen en andere beschadigingen op sandwichpanelen. Goederen die tegen de wanden worden gezet en stormschade zijn hier veelal de oorzaak van. Panelfix is daarom ook uw vakman voor het herstellen van allerlei soorten schade aan sandwichpanelen.

We voeren tevens preventief onderhoud uit. Periodiek onderhoud verkleint de kans dat u op termijn te maken krijgt met meer ingrijpende reparaties. Dit werkt uiteindelijk dus kostenbesparend.

Neem contact op

Sandwichpanelen spuiten, schadeherstel en onderhoud zijn in goede handen bij Panelfix. We hebben ruim 15 jaar ervaring en werken tegen scherpe tarieven. Wanneer u contact met ons opneemt, ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat.