Schadeherstel sandwichpanelen

Krassen, deuken en andere schade zijn zo gemaakt op sandwichpanelen. Bijvoorbeeld door zware takken die op uw sandwich dakplaten zijn gevallen door storm. Maar schade aan uw sandwichpanelen kan ook al snel ontstaan door materiaal dat tegen de wand schuurt of voertuigen die er per ongeluk tegenaan botsen. Helaas is het repareren van de beschadiging te complex om zelf uit te voeren. Laat het schadeherstel van uw sandwichpanelen over aan de vakmensen van Panelfix.

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in schadeherstel van sandwichpanelen
  • Snel en vakkundig
  • Binnen 24 uur een offerte

Sandwichpanelen dak- of wandreparatie

Heeft uw bedrijfspand beschadigde sandwich dakplaten of -panelen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Het risico van beschadigde gevels is dat er vochtplekken en schimmel kunnen ontstaan. Om dit te voorkomen kunt u ze het beste dus zo snel mogelijk laten vervangen of repareren.

Als u Panelfix inhuurt voor het schadeherstel van uw sandwichpanelen, maken we ze weer zo goed als nieuw. Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die ervoor zorgen dat er geen reparatiesporen achterblijven. Onze kleurspecialisten kunnen elke kleur of coating herstellen. Het maakt dus niet uit hoe uw bedrijfspand eruitziet: wij fixen het voor u!

Schadeherstel offerte aanvragen

We maken graag een offerte voor u op maat. Volg onderstaand stappenplan en ontvang binnen 24 uur een passende offerte.

  1. Laat uw gegevens achter.
  2. Maak foto’s van de schade en upload ze. Hierbij vragen we naar een brede overzichtsfoto, een foto van voren en een foto vanuit een schuine hoek. Het is belangrijk dat het oppervlak droog is.
  3. Geef een duidelijke omschrijving van de schade, zodat we een goed beeld van de situatie hebben.
  4. Klik op verzenden om uw offerteaanvraag af te ronden.

Panelfix houdt rekening met uw huisstijl

Uw bedrijfspand is natuurlijk uw visitekaartje, of het nu gaat om het exterieur of het interieur. Het is toch datgene wat (potentiële) klanten als eerste zien. We kunnen ons dan ook voorstellen dat u wilt dat alles er strak uitziet. Daarom bieden we niet alleen schadeherstel, maar ook restyling aan. Zo verhelpen we kleurenverschillen en behouden we uw huisstijl. Alles veranderen naar een compleet nieuwe stijl kan ook. Bent u ontevreden over de huidige kleur of coating en wilt u iets nieuws? Laat Panelfix uw bedrijfspand restylen. Onze kleurspecialisten kunnen elke kleur en coating voor u realiseren.

Bekijk ons online portfolio om recente projecten te bekijken.

Voorkom schade aan uw sandwichpanelen

Schade voorkomen is natuurlijk beter dan herstellen. Daarom biedt Panelfix naast herstelwerkzaamheden onderhoud voor sandwichpanelen. Goed onderhoud is belangrijk om op de lange termijn kosten te besparen voor reparaties of het vervangen van de panelen. Merkt u bijvoorbeeld blaasvorming op uw sandwichpanelen of wilt u meer weten over onze onderhoudsservice? Neem dan contact met ons op.

Mogen wij u helpen?

Panelfix is gespecialiseerd in schadeherstel, onderhoud en restyling van sandwichpanelen. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring weten we van elk pand iets moois te maken. Is uw sandwichpaneel beschadigd of bent u toe aan een nieuwe look voor uw bedrijfspand? Neem direct contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. We zijn telefonisch bereikbaar via 085 042 0500 en per mail via info@panelfix.net.