Schadeherstel sandwichpanelen

Krassen, deuken en andere vormen van schade ontstaan snel op sandwichpanelen, bijvoorbeeld door zware takken die op uw sandwich dakplaten zijn gevallen door een storm, materialen die langs de muurplaten schuren of voertuigen die er per ongeluk tegen tegenaan botsen. Schadeherstel van sandwichpanelen is een complexe klus om zelf uit te voeren, schakel daarom onze specialisten in. Bij Panelfix hebben we ruim 15 jaar ervaring in het vak en garanderen we een snelle en vakkundige reparatie van uw sandwichpanelen. Vraag via de button eenvoudig een offerte aan of neem direct contact met ons op!

Meer dan 15 jaar ervaring in het vak
Experts in schadeherstel van sandwichpanelen
Binnen 24 uur een offerte

Voorkom verdere schade aan uw pand met schadeherstel van uw sandwichpanelen

Heeft uw bedrijfspand beschadigde dak- of gevelsandwichpanelen? Dit ziet er niet alleen minder representatief uit voor uw bedrijf, maar kan ook leiden tot grotere structurele problemen, zoals lekkages en verminderde isolatie. Dit verhoogt het risico op vervolgschade, zoals vervelende vochtplekken en schimmel in uw pand.

Daarom is snel en vakkundig herstel essentieel om verdere schade te voorkomen. Bij Panelfix begrijpen we dat elke seconde telt. Ons team van ervaren specialisten gebruikt geavanceerde technieken voor een effectief herstel van alle soorten schade, waardoor we uw pand behoeden voor ernstige vervolgschade. We zorgen ervoor dat uw panelen niet alleen functioneel, maar ook visueel weer als nieuw zijn.

Sandwichpaneel met schade

Een van onze specialisten die de roldeur van een bedrijfspand spuit.

Panelfix houdt rekening met uw huisstijl

Het exterieur van uw bedrijfspand is het eerste wat (potentiële) klanten zien. We begrijpen als geen ander dat u wilt dat alles er strak uitziet. Daarom bieden we niet alleen schadeherstel van uw sandwichpanelen aan, maar ook restyling. Zo verhelpen we kleurenverschillen en behouden we uw huisstijl. Bent u ontevreden over de huidige kleur of coating van uw bedrijfspand of wilt u een compleet nieuwe stijl? Onze kleurspecialisten realiseren elke gewenste kleur en coating voor u. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Bekijk ons online portfolio voor eerdere projecten of lees meer over het spuiten van sandwichpanelen!

Meer over sandwichpanelen spuiten

Een van onze specialisten die de roldeur van een bedrijfspand spuit.

Vraag een offerte aan voor schadeherstel van uw sandwichpanelen

Heeft u beschadigde sandwichpanelen die u snel en vakkundig wilt laten herstellen door specialisten? Vraag dan een offerte op maat aan via de volgende stappen:

  1. U vult uw gegevens in: bedrijfsnaam of particulier, adres, RAL kleur, type paneel en isolatie, hoogte schade en contactgegevens.
  2. Maak foto’s van de schade. Hierbij vragen we naar een brede overzichtsfoto, een foto van voren en een foto vanuit een schuine hoek. Het is belangrijk dat het oppervlak droog is.
  3. U uploadt deze in het offerteformulier.
  4. U omschrijft zo duidelijk mogelijk wat voor schade het betreft (deuk, kras etc.)
  5. U dient de aanvraag in en binnen 24 uur ontvangt u een offerte.
Vraag een offerte aan

Schade aan uw sandwichpanelen voorkomen

Schade aan uw sandwichpanelen voorkomen is natuurlijk beter dan herstellen. Daarom biedt Panelfix naast herstelwerkzaamheden ook onderhoud voor sandwichpanelen. Goed onderhoud is belangrijk voor de staat van uw pand en bespaart u op de lange termijn veel kosten, omdat u reparaties aan of vervanging van de sandwichpanelen voorkomt. Blaasvorming op uw sandwichpanelen is bijvoorbeeld een indicatie dat er onderhoud nodig is door specialisten. Lees via de button meer over onze vakkundige onderhoudswerkzaamheden en vraag direct een offerte!

Meer over onderhoudswerkzaamheden

Een van onze medewerkers die onderhoud uitvoert aan een bedrijfspand

Contact opnemen met Panelfix

Heeft u een vraag over het schadeherstel van sandwichpanelen of wilt u een offerte aanvragen? Aarzel niet en neem contact met ons op via 085 042 0500 of stuur een e-mail naar info@panelfix.net. We beantwoorden graag uw vragen en garanderen een vakkundig herstel van uw sandwichpanelen.